Granatäpple

Är ni som jag att ni älskar sånt som doftar gott? Även om det bara är diskmedel? Då ska ni köpa YES Granatäpple. Den doftar helt ljuvligt å handdisken blir en fröjd.

DSC_0200

Å när vi nu ändå är inne på granatäpple så har vi köpt den äkta varan oxå, för första gången i mitt liv ska jag nu äta det. Har aldrig smakat tidigare, inte vad jag vet iallafall, så det ska bli kul. Eller gott…jag hoppas de är goda. Vet bara inte hur jag ska äta dem. Ska jag äta dem bara som frukt eller ska jag skaka ut i en sallad? Man kan ju provsmaka å är de inte goda nog att äta som de är kan man ju använda dem i salladen istället.

DSC_0202

…man skulle välja de som var så jämn i färgen som möjligt…tyckte jag lyckades rätt bra…  mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s