Skum smak av tomte

Redan i början av oktober fick jag veta att det skulle komma en ny juldricka med smak av skumtomte. Den måste ju bara testas å den skulle börja säljas den 20 oktober, men jag har inte sett till den alls…förrän igår när vi var å handlade på ICA-Maxi. Å idag, alldeles nyss, fick jag smaka av denna rosa, bubbliga dryck.
Och…? Ja, vad ska jag säga. Smaken var verkligen skum. Riktigt sliskig å samtidigt gräddfluffig. Svårt att beskriva. Jag kan ju inte säga att den smakar illa, men som dryck…njäääeeh…kanske till barnen då. Själv återgår jag med glädje till julmusten å håller mej till den, fast naturligtvis måste man ju prova när det kommer nåt nytt, helt klart, för nu fick jag ju konstaterat att skumtomtar vill jag tugga på, inte ha i flytande form.

DSC_0206

…men färgen var ju fin…  blä

One thought on “Skum smak av tomte

Leave a Reply