Sista oktober

Idag är det sista oktober. Imorron går vi in i november å då är det inte så långt kvar innan man kan börja julpynta lite. Dock är jag ju emot att ta fram elljusstakarna före första advent, vilket är så förjordat trist, för jag har köpt en ny till sovrummet å vill så gärna ställa den i fönstret å tända den. Meeen jag måste vänta. Måste ha tålamod. *SUCK*
Fast man kan ju börja så smått med lite annat. Kanske ta upp granen å reda ut alla grenar å kvistar varje dag fram tills det är dags att klä den. Då har man tid att prova sej fram vilket som är finast. Ska grenarna sträva uppåt eller hänga neråt? Hur buskiga ska kvistarna vara? Snacka om perfekt gran man skulle ha!
Men jag måste säga att den mysiga julkänslan, som man fick när det snöade, försvann idag med snöslasket som så sakteliga smälter bort all snö. Vi fick plusgrader å det var ju väntat. Så är det ju de flesta år. Nu väntar kolsvart mörker om det inte snöar snart igen. Å får vara så kallt, så det inte smälter bort. Bara några enstaka minusgrader, det är allt som behövs.
Nä, nu ska jag gå bort med ljusstaken igen å inte ta fram den förrän om fyra å en halv vecka. Hoppas de veckorna går fort.

20181031_141238

…kom på att jag inte har så mycket att ta fram innan första advent…möjligtvis en julduk…  8a67615f4297c068f954d1b6890f4a95

4 thoughts on “Sista oktober

Leave a Reply