Billigt är bra

Jag har beställt en sminkväska till mitt smink. Vem trodde väl ändå att jag skulle säga det? Men jag har fått ett sånt intresse av smink så jag sitter tillåmed å tittar på såna där “Jag testar smink”-videos. Älskar där de testar billiga vs dyra. Det är så ofta som det billiga är helt ok i jämförelse, för priset kan skilja stort. Det kan röra sej om flera hundralappar å jag betalar ju hellre lite för ett ok smink än flera hundra för ett något bättre. Visst, en del billiga är helt värdelösa, men det är därför det är så bra med dessa test-videos, för då får man ju se hur pigmenterat å hur lätt-“blendade” de är.

DSC_0168

Jag vill inte lägga nå mycket pengar på smink, men jag har varit nöjd med det jag har. Billigt ja, men resultatet blir som förväntat. Jag är ju ingen modell så min sminkning är ganska “försiktig”. Jag vill inte att det ska synas för mycket, så min ögonskuggspalett, W7’s In The Nude, är verkligen som gjord för mej. Så naturligt å fint, man anar bara lite skimriga mörkare, eller ljusare, toner. Mycket fint, tycker jag. Min highlighter av Revolution är jättebra. Den är alla som testar mycket nöjd med. Rouget, Viva la Diva, är oxå bra, en varmare peach-ton å en kallare rosa. Mascaran, från Technic, köper jag på Dollar$tore för 50 kronor, den är jag supernöjd med (har visat den i ett inlägg tidigare, en rosa tub). Ögonbrynspennan från NYX är jag oxå supernöjd med. Har en concealer, oxå från NYX, som är bra. Alla produkter kostar under hundralappen styck.
Ja, så mitt smink har inte kostat mej nån förmögenhet utan det är billiga, bra produkter.

DSC_0169

Men man ska ju ha bra redskap oxå, som dock inte heller får kosta skjortan, så jag beställde ett litet borstset av märket Shelas, som kom i ett gulligt fodral.

DSC_0171

Stora borsten i mitten hade jag redan till mitt puder, som för övrigt inte är billigt alls utan av märket Kanébo. Borsten är oxå Shelas å så mjuk å skön i ansiktet, så jag ville ha till ögonen å separata borstar till rouge å highlighter. Det var så lent å gosigt när jag sminkade mej idag. Jag var ju tvungen prova dem.  mys
Den mittersta av de mindre borstarna är en ögonbrynsborste å den ska jag ha till…

DSC_0172

…min nya ögonbrynspalett. Om man nu kan kalla det palett. Även den av märket NYX. Hoppas bli nöjd med den, har inte testat ännu. Det följde ju med borste i den, men de ska vara tunna å det var inte den, så jag använder den i setet istället. Får vi se hur det ska gå. Jag är inte van att måla brynen med borste. Får träna nån helg så jag kan det när jag ska till jobbet å inte har tid att göra om å rätt.

DSC_0177

…tänk att jag blitt så intresserad av smink igen…trodde jag aldrig…   smink1

Leave a Reply