Promenad å Avicii

Hallå hej alla! Idag var vi strålande sol med lite tunna moln så vi gick en lång promenad, jag å Håkan. Han har ju blitt så bra nu i sitt operationssår, det känns bara lite tjockt där inne, men inget ont. Så himla härligt att han kan röra sej igen!

Vi gick förbi en bil som en jätteduktig billackerare, som Håkan känner, äger. Han har målat en bild av Avicii på motorhuven, som en hyllning, å det är så jäkla bra alltså.

20180428_103401

Snacka om skills!
Man önskar bara att Tim ser alla hyllningar, som denna, kyrkklockorna som spelade hans låt å alla människor som hedrar honom på ett eller annat sätt. Att han får veta hur älskad han var av alla, överallt.
Vila i frid   miscellaneous_100

20180428_103354

Det blev en bra promenad på sju kilometer å nästan 10 000 steg, men jag vill gå en till lite

Screenshot_20180428-121005_Samsung Healthsenare så man får gå bort lite mer kalorier, för vi har haft lite fredagsmys som även räcker till lördagsmys då vi inte stoppade i oss allt å jag vill ju inte stanna i min viktnedgång eller, ännu värre, gå upp igen, så jag vill ju gå så mycket som möjligt för att förhindra det. Det vill inte Håkan, den tråkmånsen. Men kanske jag kan övertala honom. Bara en halvtimme till, det går ju fort å känns så bra i efterhand.

Nu ska han åka hem en sväng å jag ska sätta igång med städning å byte av sängkläder. Å så har jag tvättat badlakan å handdukar som väntar på att hängas upp. Sen ska jag bara chilla resten av lördagen, såvida vi inte tar den där promenaden, men jag får väl ta den själv om Håkan tjurar, för ska jag äta godis så måste jag ta konsekvenserna oxå.
Håkan behöver ju gå ner han oxå, men han har inte rätta viljan. Den kanske kommer sen, när han ser att det funkar för mej.

…nu måste jag sätta igång här hemma så jag får nåt gjort…man får faktiskt mer energi å lust att göra saker när man tränar å äter nyttigt…bra att ha i åtanke om man tror att man blir trött…  pom3

2 reaktioner till “Promenad å Avicii

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s