Nu ere gott att leva

Hejsan hej alla!
Men asså hörrni, vad härligt det är när de börjar sopa vägarna, isen smälter i viken å fåglarna kvittrar för fullt i träden. Det är vår det. Nu fattas bara alla gröna musöron på grenarna å att gräset blir grönt. Många flyttfåglar har redan dykt upp här, fast inga sjöfåglar i viken ännu, men det dröjer nog inte länge nu. Måsar å svanar har jag sett komma flygandes å jag vill bara ropa Välkommen hem!, men skärper till mej å viskar det lite tyst för mej själv istället. Jag blir bara så lycklig.

20180426_135453

Å vet ni hur skönt det är att slippa gruset när man går hem. Jag kan gå mycket snabbare nu å har inte fullt lika ont i anklarna å fötterna. Det var så himla skönt idag med sina 9° å solen stekande på ryggen. Kan inte säga att vi har haft särskilt mycket snöslask, till min glädje å stora förvåning, men vi hade ju rätt kallt, för att sen bli rätt varmt så all snön på vägen hann smälta bort under helgen å den snö som sedan föll fick aldrig fäste utan smälte på en gång när det landade. Det är jag så glad å tacksam för.
Denna vår har varit riktigt fin. Solig å fin.

20180426_135601

…fast när man tittar ut nu så är det inte lika fint, men härligt ändå…  mys

2 reaktioner på ”Nu ere gott att leva

  1. Visst är det härligt med våren jag har till o med suttit ute på altanen och solat ansiktet lite önskar er trevligt helg. Puss och kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s