Nu ere gott att leva

Hejsan hej alla!
Men asså hörrni, vad härligt det är när de börjar sopa vägarna, isen smälter i viken å fåglarna kvittrar för fullt i träden. Det är vår det. Nu fattas bara alla gröna musöron på grenarna å att gräset blir grönt. Många flyttfåglar har redan dykt upp här, fast inga sjöfåglar i viken ännu, men det dröjer nog inte länge nu. Måsar å svanar har jag sett komma flygandes å jag vill bara ropa Välkommen hem!, men skärper till mej å viskar det lite tyst för mej själv istället. Jag blir bara så lycklig.

20180426_135453

Å vet ni hur skönt det är att slippa gruset när man går hem. Jag kan gå mycket snabbare nu å har inte fullt lika ont i anklarna å fötterna. Det var så himla skönt idag med sina 9° å solen stekande på ryggen. Kan inte säga att vi har haft särskilt mycket snöslask, till min glädje å stora förvåning, men vi hade ju rätt kallt, för att sen bli rätt varmt så all snön på vägen hann smälta bort under helgen å den snö som sedan föll fick aldrig fäste utan smälte på en gång när det landade. Det är jag så glad å tacksam för.
Denna vår har varit riktigt fin. Solig å fin.

20180426_135601

…fast när man tittar ut nu så är det inte lika fint, men härligt ändå…  mys

2 thoughts on “Nu ere gott att leva

  1. Visst är det härligt med våren jag har till o med suttit ute på altanen och solat ansiktet lite önskar er trevligt helg. Puss och kram

    1. jo, det är så härligt! Tror jag det att du sitter ute, det är ju så varmt å skönt i solen 🙂
      Puss å kram

Leave a Reply