Älskar gröt

Jag har börjat äta havregrynsgröt varje morgon. Jag har ju gjort det förut, men då jag kokade gröten på spisen tog det sån tid, tyckte jag. Nu har jag börjat göra den i mikron å det går på två minuter. Varför jag inte gjort det tidigare är för jag har sett, när de på jobbet har gjort gröt, att det blir en fastbränd rand på kanten på tallriken å alla vet väl hur svårt det är att få bort fastbränd eller torkad gröt, så jag har inte ens velat prova. Men nu, här för nån vecka sen, tänkte jag att jag får väl skrubba den, jag vill ha gröt! Så in med tallriken i mikron å det är så praktiskt så man kan gå å göra sej i ordning medan den tillagas till skillnad från när man kokar på spis. Å inte blev det nån fastbränd rand heller. Så jäkla bra att jag provade. Nu får jag min efterlängtade gröt varje dag. Å man står sej länge på den å det är nyttigt å hjälper till att gå ner i vikt. Hur bra?

DSC_0067

…å har man i lite äppelbitar eller äppelmos oxå blir det nästan som efterrätt…  yum

Leave a Reply