Long time no see

Hallå hej alla, long time no see, men nu är jag tillbaka från min bloggsemester. Så roligt!
Livet har varit lite on hold här i mitt lilla residens. Jag har jobbat, men Håkan har varit hemma å inte kunnat göra så mycket. Han har nämligen opererats för ljumskbråck. Nu börjar ärret se riktigt bra ut, men det är som en tjock korv där innanför som både syns å känns när han ställer sej upp. Han har haft fruktansvärt ont, men nu kan han vara uppe å gå lite längre stunder, så det finns en ljusning i eländet.

DSC_0021

Själv har jag tillfrisknat från influensan. Jag har jobbat sen onsdagen den 4 april å hostan å allt har lagt sej. Jätteskönt! Men däremot har jag taskigt i axlarna å nacken, som vanligt, så idag har jag tränat lite med hantlarna för att få bukt på det å som vanligt tog jag mej en god Gainomax efteråt med smak av jordgubb. Mums!
Jag har ju druckit av min måltidsersättning, med smak av banana/hallon, å man hoppas ju alltid att det ska smaka som Gainomax när man provar olika måltidsersättningar, men tyvärr så gör de aldrig det, det är ju lite grynigare för att ge ett uns av mättnadskänsla. Annars är de väldigt bra. Innehåller väldigt få kalorier å man klarar sej rätt så hyfsat på dem. Det är typ som att äta en soppa, fast med efterrättssmak.

DSC_0017

Jag försöker dricka mycket vatten oxå å Håkan har börjat göra det med, vilket är jättebra, han har ju druckit alldeles för lite av det tidigare. Han har tyckt att kaffe, mjölk, saft, juice å läsk har gett honom tillräckligt med vätska å visst, det gör de ju, men vatten är ju nödvändigt inte bara för att släcka törsten utan för att hjälpa njurar å lever att rena blodet från all skit vi får i oss med det vi äter. Sånt som vi inte vill ha kvar. Utan vatten får njurarna jobba så hårt att de kan ge upp långt tidigare än de skulle. Så drick vatten, gott folk. Kanske inte så mycket som ett par liter, om ni är ovan, men några glas är bättre än ingenting.

DSC_0018

Alldeles nyss klev jag ur duschen å jag har en ny duschkräm som doftar sååå gott! Jag ville nästan inte skölja bort det. Tur jag har lotioner som doftar lika gott att smörja mej med efteråt, annars är det ju så trist. Parfym vill man ju inte sätta när man ändå snart ska lägga sej. Just nu har jag min jordgubbsdoftande kräm å den doftar så gott så man vill nästan smaka  yum

DSC_0019

Lärkträden har reducerats till två i antal. Den högra ser ut att vara den som är starkast så den tror jag att vi får behålla å kanske den vänstra oxå, men den är aningen klenare så vi får se. Men vad skulle vi med ett gäng lärkträd till? Det räcker väl med ett.

DSC_0020

Ja, det var en liten uppdatering, det har som sagt inte hänt så jättemycket här under dessa veckor så jag har helt enkelt inte haft lust att blogga. Sen har jag ju varit tvungen att serva Håkan, handla å allt möjligt så jag har bara velat sitta å chilla mellan varven, så då blev det inget bloggande. Förrän nu då. Å nu blir det väl som vanligt lite oftare antar jag.

…kanske nån trodde att jag dog på kuppen, hehe…men närå, än är det liv i tanten…  pom3

2 reaktioner till “Long time no see

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s