Snöfall, sandaler å fådda byxor

Godmorgon alla! Idag var det inte roligt väder här uppe. Vi har haft så fina, soliga, varma dagar å snön smälter så det skvalar, men idag ville det komma nytt. Som en ovälkommen gäst tränger den sej på å vräker ner som om det var helt tillåtet. Å det är det ju visserligen, vad kan man göra åt vädrets makter? De går inte efter nån regelbok som vi har skrivit. Så det är bara att ta det med en klackspark å nöja sej med att det smälter bort snart igen.

DSC_0053

Det gör ju egentligen ingenting, vad spelar det för roll lixom? Det är bara det att de har börjat sopa bort allt grus så smått i stan å jag hade velat att de fått komma med sopningsbilen – heter det ju kanske inte, men sopbilen låter ju som att det är de som kommer å hämtar sopor – å göra rent så vi slipper få in allt grus i lokalerna å får lättare att städa.

20180420_074807

Nåja, vi får väl vänta en eller ett par veckor till på det.
Jag tänkte visa lite nytt som jag har köpt å fått. Ett par nya sandaler, som råkade vara blå, fast de såg svarta ut när jag beställde dem. Skulle ha dem på jobbet, för att det är såna där ”bra skor”, men fick ont av dem så jag får ha dem som sommarsandaler istället. Å inte gå i dem i flera timmar som jag gör på jobbet.

Å så ett par svarta byxor av märket RevolutionRace. Det är såna däringa fritidsbyxor man har på sej i skog å mark, men även sköna att ha på sej när som. Det är stretchtyg runt rumpa å lår å ett annat vid knäna som är sytt så att det inte stramar alls när man sätter sej på huk. Man kan röra sej helt fritt i dessa å de sitter som ett andra skinn. Jättesköna!
Byxorna är fådda. Av Håkan. Så snällt av honom!

…lite långa på mej, men det går inte att sy upp dem, för då förstör man hela konceptet…  

2 reaktioner på ”Snöfall, sandaler å fådda byxor

  1. Det är inte roligt med mera snö men det är så blöt att det hjälper med det gamla snö att tina fortare . I Finland säger man att ny snö är gamla snöns död. Sandalerna och byxorna är fina.

    • jo man säger ju här oxå att den nya snön tar bort den gamla, men jag tror att det bara är för att trösta sej själv å hindra en från att förlora vettet. om nånting tar bort snön så är det sol å värme…å där med basta 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s