Jag har inte jobbat

Om det är nån mer som undrar så har jag inte jobbat, mer än måndag, utan jag har varit i stort sett sängliggande tisdag, onsdag å torsdag med värk i kroppen, huvudvärk som inte ville gå över, frossa/svettningar, hosta, snuva – men det kom lite senare – å jag har till å med kräkts. (Fast det kom inte båda vägarna som på en del som legat i flunsan.

Nu är jag lite piggare, i övrigt alltså. Har inte huvudvärk längre, men väldigt ont i axlar å nacke eftersom jag inte rört på mej så mycket. Snuvan hålls i schack med nässpray.
Det är bara hostan kvar, en hemsk rosslande hosta som jag inte haft sen jag slutade röka. Inte för att jag hade direkt rökhosta, men när jag var förkyld hade jag slemmig, rosslande hosta. När jag slutade röka försvann det å jag får mer torr rethosta, förutom denna gång. Nu är den rosslande, men jag får inte upp nåt slem, fast det låter slemmigt. Å ibland ihåligt på nåt konstigt sätt. Å det känns konstigt i luftrören när jag hostar. Ont högt upp på bröstet, fast inte som att det är i luftröret, utan mer som utanför. Som att jag är lite mörbultad. Å ibland när jag ligger, så när jag andas ut känns det som att det ”ploppar” i luftrören, ni vet som det ploppar i ett glas med kolsyrad dryck. Det lixom väser – av min utandning – å sen börjar det ”ploppa”. Jag försöker hosta bort det, men det händer ingenting, jag får inte upp nåt slem å hostan gör ingen nytta, det är bara när jag sätter mej upp som det går över. Svårt att förklara, men nu kanske ni förstår lite hur det har varit.
Håkan har haft liknande, men inte det här sista då, med luftrören.

…nu ska jag huppe i sänga å hoppas bli friskare…fan påsken är snart över…så typiskt att man inte fick njuta av ledigheten å hinna göra saker å gå promenader i det vackra vädret… sad3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s