Tre saker jag undrat över

  • Varför skriver många “ej” istället för “inte” i sociala medier? Ex. Var kan jag ha lagt min plattång? Jag kan ej hitta den. Säger de verkligen så? Å om inte…varför då i skrift? Låter bara töntigt ju.
  • Varför måste alla “enkla” hälsotips vara så komplicerade. Ex. Titta hur du kan göra underverk med din hälsa bara genom att dricka citronvatten. Det är det enda du behöver. Man tänker “ja, det måste jag kolla, jag vill göra underverk” å man läser om alla fördelar det kan ha å när man sen kollar hur man ska gå till väga så är det alltid typ att du ska stiga upp två timmar tidigare än du brukar, för du ska koka vattenhelvetet å låta svalna å sen droppa i saften från en hel citron, dricka det en timme före frukost…yada yada…va?? Aldrig i livet! Jag sover hellre!
  • Å sist, men inte minst, varför sjunger Selena Gomez “…shhtarsh in the shhkyyy”..? när hon uttalar alla andra “S” helt normalt.

what

3 thoughts on “Tre saker jag undrat över

Leave a Reply