Hur går det med lärkträden?

Av sju finns fyra kvar. De andra tre bara torkade ihop å dog. Jag vet inte varför, ty alla har ju varit i samma kruka, men dessa finns kvar å jag har precis delat på dem så nu har de fått en egen ”våning”. Får se om de klarar separationen. Jag vet ju inte om jag varit för hårdhänt. Än så länge står de iallafall å det är nån timme sen jag satte om dem, så det bådar ju gott. Men de verkar ha stannat i växten. För att vara snabbväxande, som det stod, så har det motsägelsefullt nog inte hänt nåt på flera veckor. Åtminstone ingen iögonfallande förändring. Inte var roten heller nåt att skrävla om.
Nåja, de kommer nog. Det är bara vänta å se tiden an.

DSC_0007

…inte för att jag vet vad jag ska med dem till…hoppas de är fina som krukväxter…  smile_sarcastic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s