Full fart mot helgen…å vårkänslor

betakaroten_19607_x2Hej hopp alla! Det är full fart mot helgen å vad gör man då? Jo, man kommer på att man vill ha lite färg på sin blekfeta kropp, bara sådär hips vips. Det är inget konstigt med det.
Så jag satte mej å kollade på diverse brun-utan-solprodukter, men det mesta är ju sånt som man ska antingen spraya på eller smörja in å att få det jämnt är inte det lättaste. Å när man har gjort det ska man se till att ha mörka oömma kläder tills smeten har torkat in å helst inte ha ljusa sängkläder, för det kan fläcka av sej. Sen ska man ju hålla på å torrborsta för att få bort all död hud innan man smetar på det igen, för annars blir det flammigt å ser för jävligt ut. Nej, det är inget för en latmask som jag.
Då fick jag syn på dessa tabletter, som inte bara ger en aningen brun nyans utan är även bra för hyn oxå. Man får en fräschare lyster å så skyddar den mot att bli röd när man solar sen i sommar. Den skyddar inte mot de skadliga UV-strålarna, men mot att bli så där röd å flagnig, ni vet. Men man ska ju ändå sola med måtta å det gör ju jag, fast nu blir jag väl brun lite snabbare då å får en lite jämnare färg till sommaren. Det blir ju himla fint.

Sen så vill jag ju gärna gå ner i vikt lite å när jag satt där å kollade på kosttillskott o dylikt så kom jag på att jag förut drack sån där måltidsersättning när jag ville, inte gå ner i vikt kanske, men behålla vikten. Så jag tänkte jag skulle testa dessa som smakar hallon å banan. Hur gott lät inte det? Jag hoppas de är goda iallafall. Så dem ska jag dricka i 24 dagar till middag. Frukost å lunch äter jag som vanligt. Det är ju de viktigaste måltiderna.

3155931

Shaker_Rosa_2

Å till det köpte jag även en shaker. Som det står Better You på. Mycket roligare om man har de ”rätta” prylarna å slippa stå med vispen i en djuptallrik. Hur kul är det lixom?

Ja, så nu ska vi bli både bruna å smala till sommaren. Kan det bli bättre? Få lite finare hy med fräsch lyster. Kanske man gör några ljusa slingor i håret oxå? Fast det blir ju ljusare i solen i och för sej. Behövs nog inga slingor, men ja, ni ser ju att vårkänslorna börjar infinna sej. Inte för att vi har nåt som liknar vår här uppe, med kalla grader å knarrande snö under skorna när man går hem från jobbet, men vi har haft solsken å takdropp å när man ser alla fina människor i solglajjorna så smyger de där känslorna på en, oavsett klimat. Å man vet ju att det är i antågande. Så då blir det att man vill göra sej lite vårfin inför den kommande sommaren.


…måste nog slänga mej på golvet å träna ben å mage lite, så man får lite försprång…  situp2

2 reaktioner till “Full fart mot helgen…å vårkänslor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s