Jag hann

Pjuhh…jag hann! Idag, när vi ätit lunch, var diskhon full med disk å Håkan klagade över det, så jag sa ”jag ska fixa det sen, I’m sorry, I’m sorry.”

Alldeles nyss, klockan 16.08, kom jag på att jag inte gjort det ännu å Håkan slutar ju fyra. Jag rusade upp ur stolen å kutade in i köket å började skölja allt som var i hon å fyllde diskmaskinen. Så kom jag på att han skulle åka förbi lill-Konsum innan han kommer hem så jag hann med god marginal. Han har inte kommit än. Så jag kan låtsas att jag gjort det där för längesen, som den duktiga husfrun jag är.
Nu kommer han!

DSC_0006

innocent

3 reaktioner till “Jag hann

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s