Deklareringstajms

Ja, alltså inte för alla. Det är ju den 2:a maj som deklarationen ska vara klar å inskickad, men jag har ju inga ändringar eller tillägg till min deklaration å då kan jag skicka in min redan den 20 mars, å få pengarna redan i april, då jag har digital brevlåda, dit jag får alla mina brev från olika myndigheter,  försäkringsbolag, mitt jobb å förstås Skatteverket. Å man måste ha mobilt bank-id, för nu funkar det inte att sms:a, å med den skriver man på sin deklaration. Lätt som en plätt. Så det har jag gjort å väntar skatteåterbäringen redan 5-6 april.
Inte för att det var så mycket denna gång, 2500 kr, men alltid något. Bättre än restskatt iallafall, men mycket mindre än jag fått tidigare i alla år.

DSC_0004

…ja, men då så, då kan jag chilla nu då…skönt att det är så enkelt…   dans3

Fotnot: Måste nog göra ett tillägg å förklara att det funkar fortfarande med sms, men då får man pengarna i juni, som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s