Snygga torkdukar

Jag köpte faktiskt en sak till när vi var på RUSTA. En förpackning torkdukar som är så bra till diskbänken å ja, allt annat som ska torkas, men allra mest diskbänken just för att de har så bra uppsugningsförmåga. Jag hoppas att de här har det, så de inte är som de där som är mer syntetiska, eller vad de nu är, men en del har inte samma förmåga å de torkar oxå väldigt fort. Det är som att vattnet rinner av dem istället för sugs in i dem. Men de här känns som mina bra trasor så jag tror att de ska vara det. Å snygga färger! Mullvad å gråbeige å vit å så en petrolfärgad. Hur snyggt?

DSC_0030

Jag gillar mina färggranna oxå, men så fort man har torkat kaffe eller stekflott så blir de brunfläckiga å man kan bara ha dem typ ett par dagar så måste man slänga dem i tvätten. Jag har ett par brunbeige sen tidigare å de syns det inte alls lika fort på, bara om du torkar nåt bränt så de blir svarta. Därför ville jag ha dessa.
Den vita blir ännu fortare smutsig, men jag har fler å dem kan man koka med lite klorin så blir de någorlunda vita å fina igen.
Sen gillar jag inte att tvätta en halvtom maskin så det gäller att samla på sej ett gäng så man åtminstone kan fylla den till hälften, sen tvätta i 95° å de blir som nya igen.
De syntetiska, eller vad jag nu ska kalla dem, brukar jag använda till dammtorkning. Jag fuktar dem inte, utan torkar torrt å de är statiska så de suger åt sej allt damm. Faktiskt mycket bra till det ändamålet. Å det är på tv, hyllor, dörrfoder, lampor…ja, allt som bara är dammigt å inte fläckigt.
Till soffbordet å fönsterbrädan använder jag samma som till köket – fuktig – för där är det oftast fläckar av spill, fingermärken, flugskit…you name it.
Å eftersom det är microfiber behöver man inget medel. Öglorna i textilen rengör så bra att vatten är det enda du behöver  cool

DSC_0032

…faller inte ni för frestelsen när ni ser nån snygg färg, även om det bara är trasor?…  mys

(Detta är inget samarbete, jag får inget betalt – om än jag tycker att jag skulle vara värd varenda krona, då jag är en hejare på att göra reklam – utan det är min helt å hållet pur å äkta uppfattning om dessa produkter.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s