Pastasallad till lunch å middag

Hallå hej! Idag är det måndag. Sista måndagen jag jobbar till halv elva. Från första februari går jag på mitt nya schema å då jobbar jag till halv tolv måndagar å onsdagar. Men det blir ju kortare dagar tisdag å torsdag. Skönt!

Jag gjorde en jättegod pastasallad igår som vi har mumsat på till både lunch å middag, så nu är vi mätta å belåtna. Det blev tidig middag eftersom vi åt lunchen när vi kom hem. Håkan är sjukskriven 75% p.g.a diskbråck, så därför är han oxå hemma den tiden, han slutar redan runt niotiden å hämtar mej sen när jag slutar. Det är riktigt mysigt.
I fredags handlade vi före klockan elva å sen hem å vi åt lite å därefter la vi oss i soffan å jag somnade en stund å när jag vaknade fattade jag inte att det fortfarande var fredag, utan det kändes som lördag. Så himla skönt när man inser att helgen har inte ens börjat.
Jag får passa på att njuta ett par veckor till av detta, för sen går han kanske upp i tid, fast jag vet ju inte om han får jobba heltid direkt, kanske bara blir halvtid? Han ska på magnetröntgen 22 februari så då får vi veta hur han ser ut, ända in i benmärgen.
Ha det!

DSC_0035

…mina korta dagar fortsätter ju iallafall…å fredagarna är kortast, bara tre timmar… mys

En reaktion till “Pastasallad till lunch å middag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s