Mera marrakech till mej

Hallå hej alla glada! Äntligen är jag tillbaka! Jag vet att det kan anses som lite märkligt att jag går å betalar en relativt ansenlig summa, för att behålla bloggen, å sen bara lägger av, men det var bara ett tillfälligt avbrott, jag har bara tagit lite semester ifrån det. Eller så har jag inte haft så mycket att berätta om mitt i övrigt så händelserika liv…  untitled

Idag är det söndag å vi åkte en sväng på RUSTA, för jag såg att de hade dessa fina marrakech-mattorna igen. Det har ju skrivits en del om dem då de gick åt som smör i solsken efter att en bloggerska köpte en å visade upp i bloggen.

DSC_0019

Den såldes då som en julgransmatta, men hon hade lagt den i badrummet istället å folk la dem i hallen, köket å sovrummet å lite överallt – det var ju ingen solklar julgransmatta direkt.
Jag ville ha en ny badrumsmatta. Jag har ingen ersättning till den som jag haft sen jag flyttade in i lägenheten. Köpte ju den där ”bubbliga” från IKEA som är så mjuk å skön, men Vilma vägrar att gå på den så den kan jag inte använda. Alltså blev jag jätteglad när jag såg denna fina, i vitt-grått-rosa, på RUSTAS Facebook-sida. En ny toaborste fick följa med oxå. Så klart rosa den med.

DSC_0023

Å vågen är rosa så det var en perfect match. Så himla fint, eller vad säger ni?

DSC_0027

…nä nä, det var kanske inte en ansenlig summa, men ändå…inte jättebilligt heller…   blä

*så nöjd med matta*

2 reaktioner till “Mera marrakech till mej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s