Finare syltburkar

De här korvarna med sylt, å marmelad å allt möjligt, blir ju mycket billigare att köpa istället för nya burkar hela tiden. Sen kan man ju fylla dem i originalburken om man vill, men det vill inte jag.

DSC_0015

Jag tycker det är mycket finare att fylla i såna här, som finns billigt på t.ex Dollar$tore. Sen kan man ju ha annat i dem oxå eftersom det inte är nån etikett, fast det finns ju att köpa söta såna som man får skriva innehållet på själv, om man nu vill ha det, men jag tror jag nöjer mej så här, för vi kommer nog ihåg vad som finns i dem ändå. Etiketterna blir ju ändå förstörda i disken, så det vete fasen om jag ids fästa på några. Men man vet aldrig. Hittar jag så söta att jag inte kan låta bli så kommer det nog att sitta en lapp på varenda burk här sen.  

DSC_0017

…blev ju nästan sugen på plättar nu…eller havregrynsgröt med sylt å mjölk…åååh…  mm2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s