Detta är inte ett samarbete

Hallå hej! Jag är lite dålig på att uppdatera min blogg, men det har varit tjugondedag Knut, julen har dansats ut å pepparkakorna är slut.

DSC_0001

Istället har vi börjat äta knäckebröd här i mitt lilla residens. Nä, skoja ba, det var ett erbjudande på Leksandsknäcke. Köp två å få en burk på köpet. Jag älskar burkar av alla de slag så det är klart jag köper två förpackningar. Titta bara så fin! Jag har knäckebrödet i lådan under ugnsluckan å där har jag ju även bakplåtarna å de har blivit så smuliga innan vi fick denna fina brödförvaringen. Nu är där så smulfritt å fint. Så himla praktiskt!

DSC_0009

Jag har även ställt fram nya kaffebryggaren å brödrosten. Är så nöjd jag kan bli. Behöver inga exklusiva kaffemaskiner jag. Tycker ju inte ens om kaffet i dem, det funkar väl i krig som de säger, men i fred vill jag ha mitt gamla hederliga bryggkaffe.

DSC_0002

Det är tulpanens dag idag. Självklart har man en bukett på köksbordet då. Eller man å man, jag har det.

DSC_0003

Vita med lite lila fläckar på å så vanliga lila.

DSC_0005

En gick av när jag skulle dra av ett tredje blad, så att de skulle rymmas bättre i den vita kannan, så den satte jag i nya vasen, den på ställningen, i vardagsrummet. Det var ju gulligt.

DSC_0007.JPG

jag visste väl att jag behövde en sån vas…tur att jag hittade den…  smiley015

2 reaktioner till “Detta är inte ett samarbete

  1. Du lyckans tös så fina köks apparater och andra bra och ha saker och den där bröd burken skulle jag också vilja ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s