Detta är inte ett samarbete

Hallå hej! Jag är lite dålig på att uppdatera min blogg, men det har varit tjugondedag Knut, julen har dansats ut å pepparkakorna är slut.

DSC_0001

Istället har vi börjat äta knäckebröd här i mitt lilla residens. Nä, skoja ba, det var ett erbjudande på Leksandsknäcke. Köp två å få en burk på köpet. Jag älskar burkar av alla de slag så det är klart jag köper två förpackningar. Titta bara så fin! Jag har knäckebrödet i lådan under ugnsluckan å där har jag ju även bakplåtarna å de har blivit så smuliga innan vi fick denna fina brödförvaringen. Nu är där så smulfritt å fint. Så himla praktiskt!

DSC_0009

Jag har även ställt fram nya kaffebryggaren å brödrosten. Är så nöjd jag kan bli. Behöver inga exklusiva kaffemaskiner jag. Tycker ju inte ens om kaffet i dem, det funkar väl i krig som de säger, men i fred vill jag ha mitt gamla hederliga bryggkaffe.

DSC_0002

Det är tulpanens dag idag. Självklart har man en bukett på köksbordet då. Eller man å man, jag har det.

DSC_0003

Vita med lite lila fläckar på å så vanliga lila.

DSC_0005

En gick av när jag skulle dra av ett tredje blad, så att de skulle rymmas bättre i den vita kannan, så den satte jag i nya vasen, den på ställningen, i vardagsrummet. Det var ju gulligt.

DSC_0007.JPG

jag visste väl att jag behövde en sån vas…tur att jag hittade den…  smiley015

2 reaktioner på ”Detta är inte ett samarbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s