Nu är det strax semmeldags

Idag kom jag hem sent. Strax före tre. Jag har ju långa torsdagar å så tog det ytterligare lite längre än det skulle på mitt nya ställe, men nu har jag då gått igenom allt så nu ska det bli lättare framöver. Tror jag iallafall. Blir det inte det så får jag be om att jag får tillbaka mina gamla ställen.

Det hade hunnit börja skymma ordentligt när jag äntligen kom hem. Korvstroganoff till tidig middag, för man kan ju inte kalla det för lunch. Jag var väldigt hungrig. Hade inte fått i mej nånting sen före sex på morgonen. Jo, en mugg vatten drack jag vid halvtiosnåret. Men det är allt. Jag tar ju inga kafferaster. Jag bara jobbar på så jag får gå hem nån gång.

20180111_144929

På lördag ska julen städas bort. Då ska jag unna mej en bukett tulpaner å banne mej om jag inte bjuder mej på en semla oxå. Som tröst. Jo, tamejtusan, det är dags för dem nu tror jag alldeles bestämt. En semla varje helg fram till fettisdagen. Det är inte en dag för tidigt.

20180111_144938

…undrar när man börjar se att det ljusnar…det tar nog nån vecka till…  hm2

Leave a Reply