Godaste salladen

Alltså, hur gott är det inte med sallad från Kvantum? Det finns ju på Willys å ICA-Maxi oxå, men inte lika god som på Kvantum. Älskar deras pastasluring å nån slags cole slaw å så finns det så mycket smarrigt att lyxa till salladen med, förutom de vanliga grönsakerna, som melon – både galia- å cantaloupe – å så lite ananas. Det blir supergott!

DSC_0010

Valle tycker om kyckling, som vi hade i salladen, men den fick han inte smaka av då den är kryddig runt om, fast han fick smaka igår, för vi hade haft grillad kyckling i helgen som jag gjorde en gryta på av resterna, så då var det ju självklart att han måste få när han står där, bakom mej på köksbordet, å följer minsta rörelse jag gör.
Lilla gubben, så söt så hjärtat hoppar över nåt slag  hjärta

DSC_0011

…nu ska jag huppe i duscha…vi ses…  thshowerCA1HHELX

4 reaktioner till “Godaste salladen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s