Fin dag å mina nygamla glasögon

Idag fick vi en varm å solig dag. På dagen alltså, nu har det blivit kallare igen, -12° visar det, men vi hade väl ungefär -3° när jag gick hem. Det var så himla skönt!

20180103_102312

Solen orkar ju knappt upp ovanför hustaken, men det lyste iallafall lite i träden där till höger på bild.

20180103_123427

Å det var massor med folk ute på isvägen. De åker långfärdsskridskor eller spark, eller så promenerar de. Det ser så mysigt ut, fast det är minst lika mysigt att gå där på vägen å veta att man snart är hemma å få dagens andra kopp kaffe i sej. Jag är alltid jättesugen på kaffe när jag kommer hem, för jag har som sagt inga raster på jobbet, jag kör på så jag får gå hem tidigare istället. Idag slutade jag klockan 12. Imorron blir en lite längre dag. Enligt schema så slutar jag två, så jag får tro på det.

20180103_123445

Jag hämtade mina glasögon innan jag gick hem. Mina gammelnya glasögon som jag har på mej nu. Å nej, jag fick inte till nån vettigare bild än denna. Jag försökte flera gånger, men mobilen ville bara fokusera på annat å jag var helt suddig. Är inte så fin i håret heller efter att ha haft på kapuschongen, när jag gick hem, med en massa hårspray i som gjorde att håret fixerades i denna gräsliga frisyr. Syns inte så mycket på den här bilden så den fick det bli…håll till godo fniss

20180103_182331

…får visa en bättre bild vid annat tillfälle, jag blev så less…  fniss

Leave a Reply