Våga vägra plocka bort julen

Har ni plockat bort julen än? Det har inte jag. Jag får svår separationsångest när det är dags. Ta julgranen, denna vackra lysande sak, hur ska jag kunna skilja mej från den utan att fälla tårar? Alla stjärnor å adventsstakar…jag måste få ha dem ett tag till. Jag vet å alla andra vet att julen inte dansas ut förrän tjugondedag Knut, men man har ju inte några julkänslor längre, det är ju bara före jul. Men ändå. Jag vill ju ha kvar allt…ända fram till påska! Kunde man inte bara göra som de sjunger?! Fast då var det visst nån jävla fasta däremellan som förstörde allt.

Nä, nog med mitt gnäll, jag tjatar om samma varje år, det finns ingen bot å bättring, men jag ska gå å lägga mej nu å försöka vänja mej vid tanken att julen faktiskt är över så att jag städar bort allt med glädje när den dagen kommer å börjar se fram emot semlor, tulpaner å ljusare dagar istället. Å äntligen få hänga upp mina fina gardiner som jag beställde i somras (det blev aldrig att jag bytte till jul) å lägga en somrigare duk på bordet. Det blir nog bra ska jag se.
Nattinatti, sov så gott ♥

DSC_0266

…å så får vi ju äta upp alla polkagriskäppar…inte dumt det heller…  lutin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s