Nytt år, nytt arbetsschema

Nu är vi hemma i stada igen. Det är ny arbetsvecka med start imorgon. Fast bara fyra dagar lång, det är skönt!
Jag går på nytt schema. Har fått ett nytt ställe som är i samma trapp som ett annat ställe jag har varje dag. Det är ju nära å bra, men det innebär ju även att jag tappar tre ställen som jag har trivts jättebra på, fast jag kommer nog trivas lika bra på det här nya stället oxå å det är ju så bra när det är i samma byggnad där jag börjar mina morgnar, så slipper jag gå så långt som till södra hamn varje dag. Nu blir det bara två dagar i veckan.
Torsdagarna blir långa, nästan 7,5 timme, men då har jag korta onsdagar å fredagar istället, bara 3 timmar så det kan det ju vara värt.
Ja, det ska bli kul å se hur det blir. Blir det inte bra så får jag väl tillbaka mina gamla ställen igen. Nemas problemas.
Nu ska jag göra mej i ordning för sängen så jag orkar upp imorgon. Nattinatti å sov så gott.

DSC_0270

…det är tur att jag är trött trots att jag sovit länge, men det har ju blitt sena nätter…  sov11

Leave a Reply