Sista strutarna

Idag öppnade vi de sista strutarna i vår lilla julkalender. Det blev inte igår eftersom vi hade som regel att inte öppna förrän efter lucköppningen på tv, haha, så vi höll stenhårt på det. Håkan åkte ju redan på förmiddagen så vi hann inte med det, så det fick bli idag. Nu är det över. Julen har tagit slut. men vi har iallafall några veckor kvar innan allt ska städas bort. Jag har inte så många tomtar så allt får stå kvar. Jag rör ingenting förrän det är dags. Jag ska suga på denna karamellen så länge jag kan.
Nu ska jag huppe i sänga, ses imorron!

20171224_095652

…usch, lika tråkigt varje gång julafton är avklarad…jag vill ha mer jul!!…  sov11

2 reaktioner till “Sista strutarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s