Vas på ställning, eller vad det nu heter

Jag har ju velat ha en sån här vas på ställning ända sen jag såg den första gången på ett av mina ställen där jag städar, men har inte hittat nån trots att jag googlat å haft mej. Så häromdagen, när jag satt å sökte nåt annat på Indiska, ploppade den bara upp där, på skärmen framför mej, precis som att det var menat att jag ska ha en. Självklart ska jag det! Titta bara så snygg! Så här till jul kan man ju ha en liten grankvist i så man får in lite grandoft, men det får bli nästa jul. Det är lite för sent nu.
Håkan fick oxå en i julklapp. Vi måste ju absolut ha en på ranchen oxå!

20171224_201135

…gissa om jag blev glad när den bara dök upp sådär…som jag har letat!…  le

2 reaktioner till “Vas på ställning, eller vad det nu heter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s