Julklapparna

I år gjorde jag det inte så lätt för Håkan som jag brukar. Tidigare har jag gjort en önskelista i Ellos där jag klickar i allt jag vill ha, rätt storlek å allt om det är kläder, å så är det bara för honom att klicka för beställning. Jag har alltid haft fler olika alternativ så jag inte ska veta exakt vad jag får. I år har jag sagt vad jag önskar mej, vissa saker exakt, vissa på ett ungefär, men han har fått hitta det själv.

DSC_0243

Å jag blev så glad, för jag önskade mej parfymen Scandal av Jean Paul Gaultier, eller en parfym som jag fick av mamma för länge länge sen, Diorissimo av Christian Dior. Hon hade fått den av någon, men tyckte att doften var för ungdomlig å inte riktigt hennes stil. Jag fick båda!
Jag älskar doften av liljekonvalj, men det är jättesvårt att hitta parfymer med den doften. Liljekonvalj var Diors favoritdoft å Diorissimo doftar just det å lite indisk jasmin å mysk. Den doftar sååå fräscht å gott!
Scandal har en sötare doft av honung, patchouli, blodapelsin å gardenia. Den doftar oxå väldigt gott.

20171224_201023

Sen fick jag ett par örhängen. Gillar de här som ser ut som ringar, men det är med ploppar. De är så mycket lättare att ta på sej. De är liknande de jag har på mej nu, som jag har fått av Håkan i julklapp tidigare å som han valt alldeles själv å jag ville ha nåt liknande.  Jättesnygga!

Vidare så ville jag ha en ny pyjamas. Det kan man inte få för många av enligt mej. Så jag fick denna fina röd-blå-rutiga i skön, tunn flanell. Så himla najs nu på vintern!

20171224_201932

Sist, men inte minst, en ny kaffebryggare å brödrost. Min bryggare börjar se lite för väl använd ut. Den funkar väl bra, men är lite missfärgad. Jag ska spara den ifall nåt händer med den nya så man har tills vidare. Å brödrosten rostar ojämnt. Egentligen ingen fara med det heller, man kan ju trycka ner bröden två gånger, men jag tycker det är dags för lite nytt å fräscht. Å så är det av märket Bosch, precis som kyl, frys å diskmaskinen i mitt kök.

20171224_202051

…ja, det var verkligen bra julklappar i år oxå, tusen tack igen…jag måste ha varit snäll…  mys

Leave a Reply