Hyacintgrupp

Idag unnade jag mej en hyacintgrupp. Jag brukar inte ha det då de är giftiga för katter å Valle är en sån som går å äter på det som inte är bra för honom, inte när de är som färskast, men han har ju stoppat i sej torra påskliljor tidigare å legat hos farbror djurdoktorn över natten. Kostsam historia helt i onödan då han kräktes en gång hemma å ingenting mer hände efter det.
Jag har ju tänkt att det inte är nån idé att ha julgrupper som man ändå bara får ställa högt, utom räckhåll för katter, men så såg jag i en inredningsblogg att de hade hyacinter på hörnskåpet å det såg inte alls illa ut, så jag bestämde mej för att oxå ha det. Längtar så tills de slår ut så man får känna doften å se färgen på dem. Om det är olika eller samma å i så fall vilken? Rosa, vit eller lila?

DSC_0064

Man ser ju inte den fina mossan å de söta små kottarna lika bra, men det är smällar man får ta. Det är fint ändå. Jag kan ju peta dit mina egna kottar som är lite större så de syns ordentligt. Måla på lite vitt å kanske strö på lite glitter, det blir tjusigt.

DSC_0067

…krukan var fin…den kan man ha nästa år å plantera nya hyacinter, blir mycket billigare… mys

Leave a Reply