Skatteåterbäring

Idag fick jag lönespecen på Kivra. Jag fick tillbaka mer än drygt 5000 på skatten, som jag trodde det kunde röra sej om. Det var visst 8383 kr. Mycket välkommet. Tack så mycket.
Det var tur att jag upptäckte det å ringde lönekontoret, för eftersom de antog att jag hade en annan huvudarbetsgivare så drog de ju rätt skatt å jag hade inte fått tillbaka det i skatteåterbäringen heller, såvida inte skatteverket skulle ha upptäckt att jag inte hade nån mer arbetsgivare å börjat ifrågasätta. Men nu gjorde ju jag det å fick tillbaka mina pengar, så slutet gott, allting gott. Blir en riktigt najs utbetalning i december.

Gick förbi stora adventsstaken när jag gick hem. I år står den utanför badhuset. Så cool!

20171205_133917

…jag är sååå himla glad att jag inte förlorade den summan…mycket pengar när man tjänar så lite…  hapydancsmil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s