Måndag igen

Måndag å ny arbetsvecka påbörjad. Jag jobbade lite längre idag, fick vara i receptionen igen å ska vara imorron oxå. Sen vet jag inte om det blir mer extrajobb, kan bli annanstans för det är tydligen många borta igen. Fast jag har sagt max sex timmar. Jag känner bara inte för att jobba åtta timmar igen. Inte ens för några dagar. Så idag slutade jag halv ett, det blir sex timmar, för jag började halv sju. Imorron blir det till halv två, för då börjar jag halv åtta.

Granen var så vacker i morse å en aning magisk i fullmånens sken, som lyser där bakom molnen.

20171204_062010

Vi hade ganska fint väder idag å bara några minusgrader. Riktigt skönt att gå hem, men lite trist när det hinner börja skymma redan före ett. Fast det vänder ju snart, om runt tre veckor. Sen blir det ljusare för var dag. Himla najs!

20171129_104603

…nu blir det vila i soffan en stund…ses sen kallt2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s