Romantiskt i rosa å grått

Idag var vi till RUSTA å jag hittade dessa kökshanddukar. Visst är de fina!
Nu har jag inte tänkt ha dem för det ändamålet, utan jag ska sy kuddfodral av dem. Jag köpte bara två av varje å det blir små kuddar om det ska räcka till två kuddar av varje, men man kan ju ha baksidan enfärgad, kom jag på, å det har jag både grått å vitt tyg till. Det blir ju jättefint sen till våren när jag tar fram det rosa igen i sovrummet, för det var till sängen jag tänkte sy dem, alltså prydnadskuddar. Jag har ju inget rosa nån annanstans, däremot har jag både rosa å grått i sovrummet. Så himla najs det blir!

DSC_0091

…men kan det bli jul å nyår nån gång så jag får göra om i sovrummet nu då…  fniss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s