Påslakan å påskhare?

Jag har varit å hämtat paket. Jag beställde mej en present. Jag satt å skulle kolla efter helvita sängkläder, för jag har svart-vit-randiga underlakan å det passar inte att ha mönstrade eller olikfärgade påslakan till det. Egentligen köpte jag inte dem för att ha som lakan, utan jag ville ha svartvita örngott, helst randiga, men det fanns ju inte, dock hittade jag dessa underlakan så jag beställde ett för att sy örngott av det. Men det blev inte gjort, för jag fick de blommiga av Håkan i julklapp å så hade jag de harlekinrutiga sen tidigare, så det räckte med dem.
Men så beställde jag ett till lakan å nu använder vi dem som det, fast då passar de inte till mina mönstrade påslakan. Alltså behövde jag nya helvita. (Jisses vad man ordnar så man behöver en massa saker som man inte gjorde från början!)

Så när jag satt där å skulle beställa såg jag en liten figur som jag kände måste få flytta hem till oss.

DSC_0060

Den skulle få bo i hallen å där passar han alldeles utmärkt!

DSC_0062

Alltså, hur stilig? Tänk att bli välkomnad av honom varje dag när man kommer hem. Kan man bli annat än glad?

DSC_0064

Älskar att han är så färgglad å detaljrik. Å kolla så fin han är på ryggen!

DSC_0068

Ja å påslakanen var oxå fina, med jättesöta broderier på. De här passar bra med de randiga underlakanen. Det blir hur fint som helst! Kan knappt vänta till jag får bädda rent igen   smiley001

DSC_0069

…passar ju bra att jag får jobba mer när jag nu hittar på en massa saker att behöva…  smiley015

2 thoughts on “Påslakan å påskhare?

Leave a Reply