Höstrusk å mer jobb

Hej allihopa! Det regniga vädret fortsätter med ett kort litet avbrott där man kan se lite blå himmel bakom molnen å solen strålar med sitt allt svagare sken för en kort stund, för att sen återgå till regn å rusk. Ska det fortsätta så här så blir det ingen snö till vintern. För det kan ju inte finnas en gnutta nederbörd kvar där uppe i skyn så som den slösar på det nu.

20171012_062443

Allt mörkare blir det. Igår tände jag ljus redan klockan fem. Det är riktigt mysigt. Men nu är det ju mörkt när vi åker till jobbet å mörkt när vi kommer hem, förutom för mej då som slutar mitt på dagen. Idag jobbade jag halv sju till halv tolv. Det där med 15 tim/vecka kan jag se mej i månen efter. Jag skulle ha fortsatt med mitt gamla schema den här veckan oxå, men då de inte sa nåt har ju jag gått hem tidigare i måndags å tisdags. Det har jag fått ta igen idag å igår då, men två dagar fick jag iallafall njuta av mina korta dagar. Fler lär det knappast bli, för det gällde fram till sista oktober, efter det kan jag få mer tid.

20171009_063731

Nu ska jag fortsätta med mitt gamla schema tillsvidare å från tisdag nästa vecka, å två veckor framåt, har jag även receptionen igen. Det blir fem-sex timmar, vilket höjer lönen lite så jag tröstar mej med det. Jag får ta ledigt nån vecka sen istället.

20171005_100731

…jag ÄR glad att jag har jobb, jag såg bara fram emot lite mer fritid för ett kort tag…  smiley001

2 thoughts on “Höstrusk å mer jobb

Leave a Reply