Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag. Har ni fått nån bulle än? Jag blev bjuden på Cubus, men jag tog ingen, för jag hade redan bestämt mej för att baka hemma, så det hade blivit för mycket om jag ätit en där på morgonen oxå. Det räcker ju faktiskt med två bullar på en dag å jag ska strax avnjuta dem. En kanelbulle, så klart, å en vaniljbulle.

DSC_0020

Jag hade som vanligt inget pärlsocker så jag hade tänkt göra glasyr först, var tanken.

DSC_0024

Men så kom jag på att det räcker väl om man pudrar på lite florsoscker, det borde väl gå det oxå.

DSC_0026

För säkerhets skull googlade jag om man brukar göra så å det är ju några sorter som faktiskt har det å när jag nu har pudrat mina, de vi ska äta jag å Håkan, så är det ju som att det ska vara så. Ser ju riktigt gott ut. Det är det säkert oxå.

DSC_0030

…nu kom Håkan…äntligen fikadags!…  yummy

6 reaktioner till “Kanelbullens dag

  1. Jag vill också ha en så ni får gärna komma och hälsa på och ta med några extra med dem ser jätte goda ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s