Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag. Har ni fått nån bulle än? Jag blev bjuden på Cubus, men jag tog ingen, för jag hade redan bestämt mej för att baka hemma, så det hade blivit för mycket om jag ätit en där på morgonen oxå. Det räcker ju faktiskt med två bullar på en dag å jag ska strax avnjuta dem. En kanelbulle, så klart, å en vaniljbulle.

DSC_0020

Jag hade som vanligt inget pärlsocker så jag hade tänkt göra glasyr först, var tanken.

DSC_0024

Men så kom jag på att det räcker väl om man pudrar på lite florsoscker, det borde väl gå det oxå.

DSC_0026

För säkerhets skull googlade jag om man brukar göra så å det är ju några sorter som faktiskt har det å när jag nu har pudrat mina, de vi ska äta jag å Håkan, så är det ju som att det ska vara så. Ser ju riktigt gott ut. Det är det säkert oxå.

DSC_0030

…nu kom Håkan…äntligen fikadags!…  yummy

6 thoughts on “Kanelbullens dag

  1. Jag vill också ha en så ni får gärna komma och hälsa på och ta med några extra med dem ser jätte goda ut.

Leave a Reply