Ord å inga visor

KLAGOMUREN

Idag vill jag klaga på:

  • Folk som går i bredd å tar upp hela gatan/trottoaren så man måste gå ut på vägen eller ner i diket för att ta sej förbi. Egoister är vad ni är. Ni borde lära er att visa lite mer hänsyn å förstå att ni inte är ensamma här i världen. Alternativt gå så fort så att ingen hinner ikapp.
  • De som slänger skräp ute på gatan. Många säger att de inte gör det, sen ser man dem öppna ett ciggpaket, tuggummipaket m.m å hoppsan så bara “tappar” de plasten på marken. Det, mina vänner, är att skräpa ner såvida man inte plockar upp det igen. Nä, skärp er, ni har väl fickor om det inte finns nån sopkorg i närheten!
  • De som trycker på övergångsknappen vid trafikljuset å sen bara går när de ser att det inte är nån bil i närheten. Sen när bilarna kommer fram så måste de stanna helt i onödan. Om du nu ändå tänkte gå mot rött, varför tryckte du då på knappen?

…å är det nu så att jag trampar nån på tårna här, så hoppas jag att det gjorde riktigt ont… blä

Leave a Reply