Oktober

Så övergick september i oktober månad å det är lika grått som de flesta andra dagar. Men vi fick iallafall sol i dagarna två så man ska väl vara tacksam, antar jag. Det kan ju fortfarande vara varma fina dagar, men det kan lika gärna komma snö. Det är bara att vänta å se.
Får se hur jag jobbar de här kommande veckorna nu då. Jag har inte jobbat mindre hittills, fastän jag fick mindre tid på schemat, utan har fått fortsätta jobba med mitt gamla schema, samt i receptionen ända till i fredags då den ordinarie var tillbaka på heltid, så det blir nog inte mer där än på ett tag.
Jag önskar att jag får gå på mitt nya schema, iallafall några dagar, som är lite drygt 15 timmar/vecka. Så skönt att få gå hem halv tio/halv elva istället för halv ett. Då hinner jag laga lunch till Håkan när jag kommer hem å en massa annat som jag skjutit upp för att jag inte tycker jag hunnit med helt enkelt. Nu har jag visserligen haft nån timme innan Håkan kommer, men man ska äta lunch å hinna vila lite oxå å vips så är klockan över tre å man hinner knappt börja med nåt innan Håkan kommer hem. Slutar jag ett par timmar tidigare så ser det helt annorlunda ut. Så det hoppas jag få nu. Bara nån vecka. Åtminstone några dagar. Snälla, låt ingen bli sjuk nu!
Håkan tycker att jag är knäpp, det är väl bättre om jag har mer jobb så jag tjänar mer. Jaah…han är bara avundsjuk. Tjäna pengar hinner jag göra sen. Man måste få vara lite ledig oxå. Jag har ju inte ens haft en rekorderlig semester för tusan, hur kan man missunna mej en riktigt kort arbetsdag då?
Men nu ska jag sluta tjata om det. Vad har jag mer att förtälja då? Ingenting? Nähä, då får jag väl avsluta detta inlägg med att bara säga “Välkommen oktober, andra höstmånaden”. Önskar alla en skön sån å hoppas att den för med sej nåt gott till alla.

DSC_0019

…kanelbullens dag är ju nästa vecka på onsdag…det är ju nåt gott iallafall…  smiley015

Leave a Reply