Så…hur blev håret?

Jorå, tack, det blev faktiskt riktigt bra. Lite mörkare nu på hösten är ju passande, men jag sparade lite ljusa slingor runt ansiktet. Det är askblont, min riktiga hårfärg som jag har/hade. Jag har ju grått uppe på knoppen, men fortfarande min egen hårfärg i nacken. Som om inte det gråa är mitt eget, haha, det är det ju oxå, men min egentliga hårfärg då. Jag har ju aldrig färgat hela håret förrän i somras när jag blonderade allt, så man kan kolla bilderna före det så ser man min hårfärg i nacken, det är alltså mitt egna, ofärgade hår.
Vi får se om jag fortsätter med det här askblonda eller om det blir ljusare igen. Inte mörkare iallafall, även om jag ibland får lust, för jag vill inte ha ljusare utväxt än håret.

Nu blev ju de här bilderna inte så bra, men jag orkade inte göra om, för det är nåt mystiskt med min mobil. Ni kanske vet hur det låter när man kopplar in den till datorn? Så håller det på å pilledumpar hela tiden. Som att det är nåt glappt å det kopplar ur hela tiden. När jag ska ta bilderna så släcks utforskaren å jag måste öppna den igen å försöka skynda mej att föra över bilderna till datorn så jag kan lägga in dem i bloggen. Det är verkligen prövande för stressnivån. Men det gick till slut, efter många om å men så jag får nöja mej med dessa. Man ser ju att det är mörkare iallafall.


…har duschat å tvättat håret nyss så nu ser det inte så nyfärgat ut som igår… smiley001 tombup_thumb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s