Det är fredag å…

fullfartmothelgen
I morse var det rätt så varmt ute, ca 9°C, å klar himmel. Det brukar ju vara lite kallare då, så här års, men vädret höll inte i sej, utan det började regna vid 8.30-snåret nånstans, så värmen kan ju bero på att lågtrycket var på väg in. Lagom till helgen. Typix!

20170908_061327.jpg

Håkan har tagit “seggan” till jobbet de här fina dagarna, men idag var det ingen hit när han åkte hem. Dock får man vara tacksam över att det bara duggade å inte öste ner. Det hade ju varit mindre kul.
Jag bjöd på kinamat som vi hämtade innan vi åkte mot ranchen. Sen satt vi uppe i vardagsrummet å käkade medan vi såg på Vanderpump rules. Mysigt å kura i soffan såna här dagar, men vi hoppas på bättre väder imorgon. Vill ju att katterna ska få vara ute de här sista dagarna som vi är kvar. Fast vi stannar nästa vecka oxå, men då får de inte komma ut förrän efter jobbet, runt halv fem, så det vore kul om helgerna fick vara fina.
Men nu njuter vi av att det är helg å slutar reta sej på sånt man inte kan påverka. Ha en riktigt skön fredagskväll alla! ♥

20170908_170600

…stackars Håkan som blev lite blöt på hemvägen…  fniss

2 thoughts on “Det är fredag å…

Leave a Reply