Sköra naglar?

Jag har länge haft sköra å räfflade naglar som skivar sej å går av när de kommer till en viss längd, så jag satte mej å googlade för att ta reda på hur jag får bukt med det. Jag har ju haft långa, rätt så fina naglar tidigare, fattade lixom inte varför de blitt så sköra. Så när jag hittade rätt ord som förklarade det, har tidigare skrivit ”randiga naglar” vilket var helt fel, så fann jag oxå orsaken. De behöver smörjas in!
Å vid närmare eftertanke så smorde jag in mej med handkräm flera gånger om dagen förut, men slutade med det då Vilma avskyr lukten av det. Man får inte röra henne om man har smort med handkräm. Hon tittar på handen precis som om den var täckt med bajs å backar undan. Så jag slutade helt enkelt. Å därav tog naglarna skada, som behöver fett för att bli starka å hållbara.
Jag började smörja in dem med Nueva, samma som jag har på läpparna, å de har hållit jättebra hela sommaren. Tummarna, lill- å ringfingret på vänster hand är fortfarande räfflade, men man ser att de börjar slätas ut närmast roten, så det funkar verkligen å det är bara att fortsätta smörja, flera gånger varje dag, alltid, i alla årstider, så man får behålla sina långa, fina naglar.

20170908_142234

…alla mina naglar är ju lite räfflade, men det är helt i sin ordning…  le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s