Lister i sträckbänken

Inte så många av er blir ju förvånade när jag säger att vi ännu inte fått fast några golvlister. De har legat å väntat å väntat här på ranchen i Håkans garage. De har fått vänta så länge att de kroknat av ålder. Så nu får de ligga i sträckbänken, höll jag på att säga, men ni vet vad jag menar. Så kanske jag får golvlister på min hoos före årsskiftet. Det vore ju helt fantastiskt om det kunde bli så. Men jag ropar inte ”hej” än…

DSC_0624

…tänk vad fint det skulle vara…att ha ett färdigt hem lixom…  mm2

2 reaktioner till “Lister i sträckbänken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s