Måndag – ny vecka, nya tag

Hej hopp alla! I morse åkte vi till jobbet i värsta tjockan. Några meter framför oss såg man ingenting. Rätt så obehagligt, så länge det inte låg nån bil framför som man såg bakljusen på.

20170904_062959

Men man kunde skönja en sol där bakom å det blev jättefint väder lite senare. Det är varmt å skönt, som en sommardag.

20170904_063903

Idag var första dagen med mitt nya schema med mindre tid. Jag jobbade till två.  le2
Vad var det jag sa. Man kan tacka ja till så lite tid, man vet att det blir mer ändå. Imorron jobbar jag till efter ett nån gång, typ kvart över. Å så kommer det väl fortsätta. Jag får säkert mer tid än jag haft hittills, bara det att det är sjukvikariat å inget eget schema, men vem bryr sej, så länge man har en inkomst spelar det väl ingen roll. Å de dagar jag får gå på mitt eget så kommer jag tycka det är så skönt att få sluta tidigare.

20170904_140529

Det var så himla skönt att gå hem. Gick i bara tishan. Det är som sommar. Håkan slutar om en halvtimme. Då var tanken att vi skulle åka å köpa bets till en grej, men jag känner att jag vill hem till ranchen å släppa ut katterna så de hinner vara ute lite när det är så fint. Man måste ju ta till vara dessa dagar, för det är snart slut på dem.

20170904_142104

Träden gulnar bara mer å mer. Snart ligger alla löven på marken. Snart kommer man känna glädjen över den första snön. Snart kommer jag gå där igen, förväntansfull som ett barn å längta till jul.

20170904_143201

…snart får jag vara hemma å tända ljus på min hus…så himla mysigt… mys

2 reaktioner till “Måndag – ny vecka, nya tag

  1. Tur att batteriet höll så du fick ta de fina bilderna igen. Vet du jag köpte en Nokia mobil idag den nyaste som heter 3310 och batteriet på den ska hålla 3-4 veckor laddningen och finesserna är att man kan sms:a och den har kamera och det är tillräckligt för mig.

    1. jo, använder man inte mobilen till annat än att prata så ska man inte ha nåt mer avancerat, slöseri bara då ju 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s