Påfågelöga

Idag var min lycka gjord, när det kommer till insektsplåtning vill säga. Ni som känner mej vet att jag älskar fjärilar. Idag fick jag se min första påfågelöga här uppe. De är inte så vanliga här vid Norrlandskusten, läste jag, men finns tydligen i hela landet. Jag är så glad att jag hade kameran i näven å gick å kollade vad det var för nåt stort, svart jag såg i ögonvrån, som landade där på marken, för jag var på väg in å skulle ta en kopp kaffe. Hade jag inte varit så nyfiken hade jag missat denna skönhet.

DSC_0674

…då kan jag pricka av ännu en fjäril i listan…så himla vacker den är!…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s