Vår första jordgubbe

Idag fick vi smaka på vår första jordgubbe. Den var så himla god. Söt å saftig. Inte alls sur som en del är fastän de är stora å röda. Det var ju bra, nu vet vi vad vi har att vänta kommande somrar. Tänk när man får en tallrik full med jordgubbar å gräddmjölk. Så jäkla gott alltså!

20170716_091754

Lite senare såg jag att någon varit å rivit hål i nätet, just där jordgubben fanns. Jag tänkte först att det kanske var katterna som ställt sej mot nätet å undrade hur jäkla skört det egentligen är. Jag provade dra i det lite, men det går inte sönder så lätt, det måste alltså vara nån fågel som har bitit sönder det. Om de nu har så vass näbb, jag vet inte, men jag finner ingen annan förklaring heller. De hade iallafall inte tagit jordgubben, vilket var bra, så jag lagade det lite provisoriskt, vet inte om det håller så bra, man måste kanske sy ihop det. Men det var då fan att de inte var bättre skyddade än så. Nedrans flygfän!

…kan ju vara att nätet är gammalt oxå…kanske skulle införskaffa ett nytt?…  smile_sarcastic

2 thoughts on “Vår första jordgubbe

Leave a Reply