Snart är det jul

Idag har jag bakat mjuk pepparkaka igen. Det går lixom bara inte att vara utan. När den tar slut känner jag mej exposed å naken…nä, jag känner mej bara utan nåt gott till kaffet så jag måste bara ha en ny, så det är tur att det är så lätt å fort gjort att baka en.

DSC_0207

Satte på julmusik å tände lite ljus så jag fick det lite cozy.

Vi såg en film på Netflix igår. En julfilm med Kurt Russel som en riktigt cool tomte. Efter den tassade vi ner å hämtade granen å alla pumlor å julgranssaker. Sen klädde jag den å nu står den där, i all sin prakt, å inväntar alla de andra julsakerna.
Om jag har ångest? Inte alls! Inte när det kommer till granen, konstigt nog, det är ju den som alla andra förfasar sej över att jag tar fram så tidigt när jag klär den till första advent. Nu sätter de nog eftermiddagskaffet i halsen när jag tar fram den en vecka tidigare. Kanske är det just därför jag inte får nån ångest alls. *fniss*

DSC_0211

Men alltså, kakan blev så god. Å ser ni vad hög å fin den är. Det är för att jag gör en å en halv sats kaksmet. Den är så hög, kakformen, så man får inte med det översta mönstret om man gör en normal sats. (Det som är längst ner på kakan alltså.) Det är ju perfekt, om ni frågar mej, då får man rejäla bitar till kaffet. Gott, gott, gott!

DSC_0214

…växten i högra hörnet, i vardagsrummet, ska kapas å rotas å flytta hem till Håkan, så vi ids inte bry oss om att den växt sej för hög så den kroknar uppe vid taket…

One thought on “Snart är det jul

Leave a Reply