Kattrövare göre sej ej besvär

Valle & Vilma fortsätter att stortrivas här ute på ranchen. Skönt när det inte regnar å de får vara ute. Igår gick de in å la sej tidigt å så ut igen runt åttasnåret i morse. De kunde inte ha det bättre.

DSC_0228

Tur de bara håller till på gården. Visst är det tråkigt ibland att Vilma är så skvätträdd å vägrar gå fram till folk hon inte känner väl, men när man läser om hur katter dödas å halshuggs för att sen lämnas i trädgården till ägaren att hitta, så är jag så glad å tacksam för det. Risken är minimal att någon skulle få tag på å röva bort våra katter. Valle går oxå bara till familjen å grannen, ingen annan kommer i närheten. Det är så mycket bättre än att de är sociala å blir lemlästade av nån jäkla dåre bara för det. Huuujedamej!!

…med oss är de hur goa som helst å det är huvudsaken…  le

2 reaktioner till “Kattrövare göre sej ej besvär

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s