Vem behöver semester

Idag jobbade jag till kvart i tio, sen åkte vi till Biltema å när vi ändå var på Storheden passade vi på att åka å kolla om de sålde jordgubbar i ståndet utanför ICA-Maxi. Det gjorde de så jag köpte två lådor. Det är kravet för att få betala med kort, men när de är så här fina hade jag kunnat köpa tre oxå, fast nu räckte det ju med två.
Sen fortsatte vi till Rosvik för att hämta ett paket som Håkan beställt å sen hem till ranchen där vi har hunnit äta lunch å druckit kaffe å klockan är bara kvart över tolv i skrivande stund. Jisses! Å jag har hunnit jobba å allt. Vem behöver semester när man har det så här bra fastän man jobbar!?

20170713_105730

…ååh så det ska bli gott sen ikväll…å imorron kväll…  yummy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s