Bullarna fick godkänt

Näe, jag kan intyga att med dessa kan man inte klubba mycket, de vart ju hur bra som helst. Å goda, trots att jag inte hade pärlsocker hemma, som jag föredrar, men blev nu tvungen att göra glasyr istället å det är inte riktigt lika gott, tycker jag. Sen ringlade jag det på alla bullarna när de svalnat något, utan att ha en tanke på att man kanske inte ska göra det när de ska frysas…?
Fast med tanke på att det skulle vara lite väl jobbigt att börja göra en ny klutt glasyr varenda gång som du tar fram ett par bullar att värma, för att ringla på det sen, så gjorde jag nog rätt ändå. Jag är inte så bra på sånt där. Jag använder ju aldrig glasyr på mina bullar eller nåt annat heller. Det är första gången. Jag har varit glasyr-oskuld ända fram till idag. Men jag litar på mitt omdöme å drar en lättnadens suck att jag lyckades med bullarna i alla fall. Å de fick godkänt av Håkan så det är ju bra. Då är jag nöjd.

DSC_0122

…men det var fasligt så rymliga formar…hur stora bullar ska man baka egentligen?…  ops

3 reaktioner till “Bullarna fick godkänt

  1. Humm det där med glasyr-oskuld är du inte helt , du kanske inte kommer ihåg det att när du var ca 3år så knaprade du bort glasyren på alla bullarna som stod på svalning och sen hade du radat de snyggt på köks bänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s