Mycket bra torkdukar

När jag nu håller på å torkar bänken här efter mej, så vill jag passa på att slänga in ett gott ord om mina nya torkdukar, eller trasor för all del, som jag köpt för ett bra tag sen, men inte provat förrän nu. Jo, den översta, som är till för fönster, har vi använt till glasögonen å den är superbra! Den oxå ska jag säga, för de andra är lika bra. Suger upp bra å lätta att vrida ur. Torkar bort intorkade fläckar med lätthet. Med andra ord, värt varenda spenderad slant. Tyvärr kommer jag inte ihåg hur mycket å eftersom jag inte vill ge gratisreklam tänker jag inte heller säga var jag köpte dem, utan bara att det börjar på C å slutar på -las Ohlson.

DSC_0101

…rekommenderas å det varmaste…

bigwink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s