Bullar till kalas å nationaldag

Ifall det skulle vara nån därute som undrar vad jag sysslar med så kan jag förtälja att jag bakar. Det är ju Sveriges nationaldag på tisdag så jag har fina Sverigeformar som jag tyckte passar så bra, dagen till ära, å sen så fyller Håkan år på fredag, så vi behöver ju fikabröd till det oxå. Det blev både kanel- å vaniljbullar. Hoppas de är goda. Jag hade i aningen för mycket mjöl, det är så himla känsligt det där när man kör degen i köksassistenten. Den är så kladdig hela tiden å så häller man yttepytte lite till å då är det helt plötsligt för mycket. Nåja, det blir nog bra ändå. Annars kan vi ju använda dem till å klubba ihjäl nån väl vald idiot…hahaha, nää jag skojar bara. Eller så inte. Eller kanske ändå…

DSC_0118

…nu ska jag gå å slå på ugnen å vispa ihop ägget att pensla bullarna med…vi ses…  bigsmile

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s